TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Nem marad el az Overeem vs Dos Santos, nyárra csúszik

2013.03.07. 20:56 td_axl

Alistair Overeem enyhe combizom szakadást szenvedett, ezért lemondta a májusi küzdelmét Dos Santos ellen. Megindult a találgatás, egyrészt arról, hogy Overeem valóban sérülést szenvedett-e, vagy csak kihátrált a mérkőzés elől, másrészt pedig jött a kérdés: ki ugrik be Overeem helyett?

jds.jpg

Mark Hunt neve egyöntetűen merült fel a szurkolókban, amúgy a helyzet kísértetiesen hasonlít a tavalyi szituhoz, mikor is Alistair lovakat megszégyenítő tesztoszteronszintje után mehetett pihenni egy évet, Junior ellen pedig akkor is legszívesebben Hunt-ot küldte volna a nép. Ahogy akkor sem, most sem jött be ez a kezdeményezés, ugyanis marad az Overeem vs Dos Santos párosítás, csak nyárra tolják. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr765122094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása