TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Anderson kiáll Jon Jones ellen 190 fonton cím nélkül

2013.02.28. 18:59 td_axl

Minden hétre jön egy Anderson Silva kontra GSP vagy Jon Jones hír, hogy azt nem sokkal később Ed Soares, Silva menedzsere megcáfolja. Jól keverik a szalámit a brazilnál, folyamatosan futnak a hírekben, közben pedig még csak bunyóznia sem kell, ráadásul lankad az érdeklődésünk egy Weidman elleni küzdelem iránt.

jones_silva--415x415.jpg

Dana közben meg azt nyilatkozta, hogy tisztában van vele, most kell összehoznia a Silva vs Jones bunyót, míg Bones fogyasztani képes ennyit, Silva pedig nem vonul vissza. Valahogy így képzeli a brazil is, ugyanis 190 fontos köztes súlyhatáron pedzegeti a bunyót, ráadásul mindkét fél otthon hagyná az övét. Elvileg kevesebbet veszít így a küzdelemben alulmaradó fél, alkuképes ötletlen tartom. Csak látnánk már, mert tömni tömnek minket a sok sz*r hype-al.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr545110501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása