TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

José Aldo útban PvP csúcsra

2013.02.27. 19:25 td_axl

José Aldo még mielőtt az UFC-hez érkezett volna, már akkor a top 5 pound-for-pound harcosok között sorolták, hogy az oktagonban tovább halmozza győzelmeit. Legutóbb tette ezt az UFC Rocky Balboája ellen, Frankie Edgar sokadig címmeccsét bukta Aldo ellen. Nehéz hozni pehelysúlyból a brazil bajnoknak motiváló ellenfelet, az Edgarral indított folyamat Anthony Pettis személyében egy újabb könnyűsúlyút szállít Aldonak. 

aldo_edgar_supermanpunch_ufc156.jpg

Egyrészt már önmagában izgalmasnak ígérkezik ez a küzdelem, de tekintve, hogy a nyertes mehet nyomban pehelysúlyból a könnyűsúlyú címért is, felettébb érdekes. Vagyis a Bendo vs Melendez, UFC vs Strikeforce megameccs után egy újabb kemény zúzás jön. Valljuk be, halmozzuk az élvezeteket ezen párosításokkal. Egyrészt Aldo esetleges győzelmeivel véleményem szerint a PvP csúcsra is felérhet, másrészt Pettis is üstökösszerűen érhet révbe, mert szerintem Aldo legyőzősével ő is mehet feljebb a címért. 

Szép lenne, ha egy bajnok uralkodna két súlycsoportban? Nem emlékszel a korábbi években ilyenre az UFC-ből, nos, nem is fogsz, mert Dana 'Fuckin White szerint, ha Aldo felmegy könnyűbe, akkor ott is marad, nem engedi liftezni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr905108746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása