TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

K-1 WGP 2013 Zágráb

2013.02.26. 18:34 td_axl

A K-1 brand ugyan továbbra is erős, de a mögötte lévő szervezet, vagy inkább csupán különböző érdekekkel rendelkező csoportok révén odáig jutott, hogy két éve nem láthattuk nehézsúlyú döntőt. Az utolsó hivatalos K-1 nehézsúlyú bajnok Alistair Overeem, 2010 óta újra és újra próbálják feléleszteni a szervezet. Az It’s Showtime és Golden Glory ebben partner lehetett volna, mígnem a Glory saját útjára lépett, felvásárolva az It’s Showtime-ot egyre inkább a kick-boksz rendezvények és húzónevek otthona lesz. 

screen-capture-9.png

A K-1 próbált a még rendelkezésre álló partnerek révén valamit kanyarítani, a romániai Superkombat és horvát kapcsolatok révén március 15-én hoznák le az eredetileg őszre ígért nehézsúlyú döntőt. A nagy nevek ugyan a Glory-nál vannak, némi rosszindulattal mondhatnánk, hogy Cro Cop arcával és

nevével akarnak a felszínen maradni. A Zágrábban megrendezésre kerülő gála párosításait már kisorsolták, Hesdy Gerges és Ismael Londt komoly erőt képviselnek a mezőnyben.

screen-capture-8.png

Tehetné még ezt Badr Hari is, ha nem szándékos emberölési kísérlet vádjával pihenne épp, de valljuk be, a Glory és K-1 közötti felosztás révén továbbra is lehet majd találgatni, kik is valójában a valódi f*sza gyerekek. Na jó, azért a Glory jelentősen jól áll ebben a kérdéskörben, Schilt meg kiemelkedik, továbbra is, a szilveszteri Glory torna után ez biztosan kijelenthető. 



A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr705087550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása