TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Alistair Overeem emelkedése és bukása

2013.02.26. 18:34 td_axl

Ha túl sokáig ismételgetünk egy hazugságot, akkor az a végén valóra válik? Vagy csak elhisszük, mert el akarjuk hinni. Overeem elhitte magáról egészséges önbizalommal, hogy ő a nehézsúlyú MMA következő nagy dobása, a média pedig elhitte ezt a hollandnak, hogy visszahatva tovább növelje Alistair magabiztosságát. Három öv komoly szervezeteknél kevésbé komoly nevek ellen megszerezve, egy árulkodó jel Werdum ellen, majd pedig a valódi mély víznek hitt UFC meghódítása egy olyan ember ellen, akit én sosem fogok valódi MMA-harcosnak tekinteni (Lesnar). Hazugság, melyet egy éves eltiltással bűntettek, de még ekkor is hitte mindenki, Overeem-éra következhet. 

screen-capture-4.png

A mély víz pedig továbbra sem hozta a valódi vadakat, Bigfoot a ma hajnali diadalával sem tudta senkivel elhitetni, hogy Fedor és Overeem skalpjával valaha is hiteles nehézsúlyú bajnok lenne. De Silva is túl nagy falat lett az önimádó Overeem számára, aki ugyan vitte volna a három menetet, de az MMA első osztályának tanait sem betartva csúnyán elbukott. Megjegyzem, Silva könnyedén bemutatta, hogy lehet neutralizálni Overeem elsöprőnek hitt fegyvereit, melyek mögül ezúttal már az erő is hiányzott. Jöjjön most egy Dos Santos elleni pénzes buli, ha a holland szélsebesen a futottak még kategóriába akar kerülni az UFC-nél. Szép mese volt, melyben próbálták felejteni páran a Kharitonov ellen menekülő embert, aki végül saját gőgjén esett át, de mocskos nagyot.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr175087476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása