TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Ma kezdi Vegasban a bunyókat a magyar HMMAF válogatott

2016.07.05. 20:03 td_axl

immaf-1.jpg

Az UFC 200 hétvégi mega-gáláját felvezetendő, Vegasban rendezik az IMMAF világbajnokságot, ahol öt magyar harcosért szoríthatunk.

Őrült ez a hét most Las Vegasban, a hétvégi jubileumi UFC 200 gála előtt a szervezet amatőr szabályrendszerű előszobájának tartott IMMAF (International Mixed Martial Arts Federation) rendezte világbajnokságra a magyar HMMAF (Hungarian Mixed Martial Arts Federation) válogatott is kiutazott. Mátyás Levente koordinálása mellett Pap Valér bíróként, Sárközi Róbert pedig a válogatott edzőjeként kíséri a csapatot. A regisztráció tegnap lezajlott, ma kezdődnek a küzdelmek. Lemák Viktor 56,7 kg, Horváth Árpád 83,9 kg, Nánási Fatime 65,8 kg, Cziffra Attila 77,1 kg, Flórián Kristóf pedig 70,3 kg súlyban mérkőznek majd.

immaf-2.jpg

Kétségtelenül ez lesz az immár HMMAF tagsággal rendelkező Magyar Prémium MMA Liga első komoly nemzetközi tornája. abban biztos vagyok, hogy hatalmas élményekkel gazdagodik majd az egész csapat, emellett természetesen tisztes helytállásban és sikerekben reménykednek. A csütörtökig tartó amatőr világversenyt az UFC Fan Expo követi, a csapat ezen is részt vesz majd. Sárközi Robi elmondása szerint nagyon profi a szervezés kint, mi pedig csak sok sikert tudunk kívánni minden magyar versenyzőnek! WAAR!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr288868696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása