TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: A Bellatorban már kotyvasztják a következő Ronda Rouseyt (videó)

2016.07.01. 10:30 td_interim

screen-shot-2016-04-04-at-20_27_11.jpg
Anastasia Yankova ugyanazt a bánásmódot kapja, mint annak idején Rowdy.

tdmg_banner.png

Scott Coker Bellator-főnök ódivatú promóter, de hát minek is változtatna a recepten, ha még mindig működik? Kottája női MMA-ban kábé így fest: végy egy lányt, aki nem csak verekedni tud, de - és ez fontos - csinos is, told a közönség arcába, ahogy már befutott bunyósokkal barátkozik, aztán ha szerencséd van, akkor nyerni fogja a meccseit, és már kész is a következő MMA-sztár. Így futtatta fel Coker Ronda Rouseyt még a Strikeforceban, és most, már a Bellatorban jött el az ideje a következő RR-nek, akit úgy hívnak: Anastasia Yankova.

A 25 éves orosz lány otthon thai boksz-öveket nyert, de Cokernek feltehetőleg nem csak ezért vált érdekessé, hanem mert bunyó mellett modellkedik is. Nosza le is igazolta, és a Bellator 152-n már meccset is adott neki, egyből a főkártyán, egy abszolút tapasztalatlan nő ellen.

Igaz, az összecsapás előtt Yankova is csak 2-0 volt, de Anjela Pink meg 0-0, azaz ellenfelének ez volt a profi debütálása. Az orosz végig dominálta is a bunyó mind a kilencvenöt másodpercét, és karfeszítéssel győzött - úgyhogy most Coker el is küldte gurulni, nem máshoz, mint Royce Gracie-hez. Ez látható a lenti videón.

 

Gracie természetesen el van ájulva a nő tudásától, hogy is ne lenne, így most a hibátlan mérleg és a szépség mellett már Yankova technikája is igazolt, az MMA történetének legjelentősebb jitsusa által. Az egész szituáció arra emlékeztet, amikor Rouseyt a Strikeforce-időkben összehozták Nick és Nate Diazzal, csak sokkal modernebb köntösben. Abból egy rakás videó született, sőt, a MiddleEasy még egy sorozatot is szentelt neki, 

Yankovából persze aligha lesz Rousey-szintű sztár, mert Ronda - ebben Joe Rogan nem tévedett - valóban egyszer-az-életben jelenség, de az már most látszik, hogy a befutás nem Scott Cokeren fog múlni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr128857046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása