TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Az orvosok napokkal a halála előtt figyelmeztették Kimbót, hogy szívátültetésre van szüksége

2016.06.08. 16:06 td_interim

usa-today-9125444_0.jpg

El is akarták végezni a műtétet, erre azonban már nem volt idő.  

tdmg_banner.png

 

A floridai Sun Sentinel nevű lap megszerezte a Northwest Medical Center kórházi jelentését, és új részleteket tudott meg Kimbo Slice hétfői haláláról.

Az eredeti értesülések szerint Kevin Fergusont, ismertebb nevén Kimbo Sliceot lakóhelyén, a floridai Coral Gables-ben szállították kórházba, ehelyett az új jelentés alapján a közeli Margate-be vitték. A lap szerint az sem igaz, hogy a bunyóst hétfőn kezdték ápolni. Azt írják, hogy Kimbót már múlt pénteken a Northwest Medical Centerbe szállították, mert gyomorfájdalmakra, fulladásra és émelygésre panaszkodott.

A kórházban kongesztív szívelégtelenséget állapítottak meg nála, és májdaganatot is találtak. Ahogy az állapota rosszabbra fordult, az orvosok lélegeztetőgépre tették az intenzív osztályon, és közölték a családjával, hogy szívátültetésre van szüksége. Arra készültek, hogy Clevelandbe szállítják, ahol transzplantációs várólistára tették volna, amikor meghalt. Mint írják: a szívelégtelenséget nem doppingolás okozta. Kimbo helyi idő szerint hétfőn 19:30 körül halt meg.

Kimbo legutóbbi, Dhafir „Dada 5000” Harris elleni meccséhez kapcsolódó doppingtesztjén megbukott: szervezetében nandrolont találtak, és emelkedett volt a tesztoszteron-epitesztoszteron aránya is. Slice Bellator 158-as, James Thompson elleni visszavágójára készült, amikor rosszul lett.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr668789912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Greenscape 2016.06.08. 16:37:00

Lassan vegeter az ilyen felturbozott bunyosok korszaka. A UFC-ben is atrendezodtek az eroviszonyok miota szigoritottak a teszteken.

chuck-d 2016.06.09. 13:56:05

"Mint írják: a szívelégtelenséget nem doppingolás okozta."
ezt hol írják?
"The report also stated Slice had no history of illicit drug use, and trauma and foul play were not suspected in his death."
ez azt jelenti, hogy nem volt nyilvántartott droghasználó, sérülés és idegenkezűség kizárható.
süti beállítások módosítása