TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: „Okostelefonos időutazót” szúrtak ki egy '90-es évekbeli Tyson-meccs felvételén (videó)

2016.05.17. 17:33 td_interim

 tyson2343r3.jpg

Hitte volna?

tdmg_banner.png

Összeesküvés-elmélet a mi szánk íze szerint: okostelefonos időutazó rögzítette Mike Tyson egy '90-es évekbeli meccsét! Ez persze nem így történt, nézzük, mi a valóság.

A kérdéses bokszmeccset Las Vegasban rendezték, 1995. augusztus 19-én. Ez volt Tyson börtönbüntetés utáni visszatérő mérkőzése, Peter McNeeley ellen vívta. Az időutazó-parát a címlapfotón is látható jelenet hozta ki az emberekből, ahol az elmosódott háttérben egy – feltehetőleg – férfi tart a kezében egy olyan tárgyat, ami nagyon hasonlít napjaink tepsiméretű okostelefonjaira. Nyilván nem az, a kérdés viszont ezzel csak még égetőbbé válik: akkor meg micsoda?

Az AllThings Creepy nevű YouTube-felhasználó egy kicsit elpörgött ezen, aztán összehozta az alábbi, mítoszölő kisvideót: 

 

ATC azzal kezdi, hogy a mobiltelefonok ugyan már forgalomban voltak 1995-ben, de azok még egészen máshogy néztek ki – kihajthatós féltéglák voltak leginkább. A kamerás telefonok pedig csak a kétezres évek elején terjedtek el, és azok sem hasonlítottak még napjaink kecses szappantartóira.

Voltak viszont akkoriban olyan kamerák, melyek távolról, homályosan tényleg okostelefonnak nézhetők, például a Casio QV-100 vagy a Logitech Fotoman – egy ilyen szerkezetet láthatunk Tyson mögött, a nézőtéren. Ezek egy vagyonba kerültek, de akinek volt pénze Iron Mike visszatérő meccsén egy, az első sorok valamelyikébe szóló jegyre, annak nyilván egy ilyen kamera se volt drága. Sokat mondjuk nem kellett rögzíteni, a bunyó 1:29 alatt véget ért – diszkvalifikációval. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr898725482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

td_axl 2016.05.19. 20:19:11

Tisztelt Glynch!

Köszönjük a korrekt és konstruktív módon megfogalmazott véleményét, minden esetben örömmel vesszük, ha valaki visszajelzést ad az általunk generált tartalmakkal és témákkal kapcsolatban. A TOTALDAMAGE által képviselt minőség/szórakoztatás értékekhez az oldal indulásakor lefektetett normák szerint tartjuk magunkat, amivel eddig feltehetően Ön is azonosulni tudott. Ennek megfelelően a minőség minden esetben a népszerűség előtt áll. Az Ön szubjektív értékelését a fenti cikk kapcsán ennek fényében hasznosítjuk, ahogy minden más, akár teljesen más nézőpont szerint alkotott véleményt.
süti beállítások módosítása