TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Elütötték Wanderlei Silvát

2016.05.12. 13:50 td_interim

img_4227-wanderlei-silva-ufc-79-750x370-747x370.jpg

A veterán bunyósba biciklizés közben rohant bele egy kocsi, meg kell műteni.

tdmg_banner.png

Wanderlei Silva tegnap este balesetet szenvedett. A szerencsétlen esetet a legendás brazil hivatalos Facebook-oldala jelentette be: a poszt szerint Silva edzésről biciklizett hazafele, amikor egy autó belerohant.

Szerencsére Silva nem szenvedett életveszélyes sérüléseket, a válla viszont megroncsolódott, és műtétre szorul. A Facebook-posztban Wandy csapata azt írta, a beavatkozást még aznap (tehát magyar idő szerint kábé ma hajnalban) megejtik, majd közös imára hívták a rajongókat. Kicsit később aztán azzal frissítették a helyzetjelentést, hogy a műtétet el kellett napolni.

Silva jelenleg a Bellator és a Rizin FF sportolója, a japánok áprilisi gáláján páros grapplingmeccsen gurult, illetve ő a szervezet az év második felére időzített nyílt súlycsoportú nyolcastornájának első bejelentett résztvevője. A japán promóció ironikus módon nemrég forgatott vele biciklizős promóvideót:

View post on imgur.com

Wanderlei balesete egy héttel azután történt, hogy Jordan Parsons Bellator-bunyós belehalt cserbenhagyásos gázolás során elszenvedett sérüléseibe, és egy nappal azután, hogy egy másik Silva, Anderson kórházba került, epehólyag-gyulladással. Nem jó dolog mostanában sem MMA-snak, sem Silvának lenni, a kettőnek együtt meg pláne.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr838711168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása