TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Anderson Silva kidőlt, ki kell műteni az epehólyagját

2016.05.11. 11:22 td_interim

ufc-193-anderson-silva-message-to-ronda-rousey_570195_opengraphimage.png

A UFC 198-as fellépésének természetesen lőttek.

tdmg_banner.png

Anderson Silva nem áll ki Uriah Hall ellen a UFC 198 főkártyáján. A brazil klasszisnak begyulladt az epehólyagja.

Silvának hétfőn kezdett el fájni a hasa, kedden megvizsgálták, és epehólyag-gyulladást állapítottak meg nála – ezt jellemzően epekövek kialakulása, illetve azok mozgása okozza. A bunyós műtétre szorul, az epehólyagját kiveszik. A beavatkozást ma ejtik meg Rio de Janeiróban.

Silva kedd reggel utazott volna csapatával Rióból a szombat éjjeli gálának otthont adó Curitibába. Négy órával az indulás előtt lett rosszul. A történtekről bokszedzője, Luiz Carlos Dorea beszélt.

Felhívott, és azt mondta „kórházba megyek, de jobban leszek”, úgyhogy eljöttünk Curitibába. Amikor Curitibába értünk, azt mondta, „mester, hazajöttem, de túl nagy a fájdalom.” Azt mondtam, egyen valamit, de arra azt felelte: „nem tudok, ha eszek, kihányom.” Ma délután azt mondta, túl fájdalmas az egész, és vissza kellett mennie a kórházba.

Dorea szerint Silva fogyasztása jól ment, csak öt fontra volt a középsúly határától. Anderson Curitiba szülötte, de 2002 óta nem bunyózott a városban. Akkor a Mecca szervezet hatodik gáláján ütésekkel végezte ki Roan Carneirót. Nagyon izgatott volt, hogy újra otthon verekedhet, és sokáig nem is volt jele semmi problémának. Az epehólyag-gyulladás mindenkit meglepett.

Remekül volt, ez az egész derült égből villámcsapásként érte. Korábban is érzett némi hasi fájdalmat, de semmi komolyat. Mindig visszajött edzeni másnap, szóval soha nem gondoltuk volna, hogy ez lesz a vége.

Silva akár 4-6 hét múlva már újra edzhet. A UFC az ellenfél nélkül maradt Hallt egyelőre nem vette ki a szombati gála programjából.

FRISSÍTÉS: nem találtak neki megfelelő beugrós ellenfelet, így most már Uriah Hall is kikerült a UFC 198 műsorából.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr418704718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása