TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Milliókat érő szerződést kötött Mark Hunt

2016.04.18. 10:21 td_hriczuakos

1145.jpg

A „Szuper Szamoai” harcos és az UFC útjai nem válnak szét egyhamar.

tdmg_banner.png

42 éves kora ellenére Mark Hunt, az UFC népszerű nehézsúlyú harcos élete formáját futja, melyet az alátámaszt, hogy legutóbbi két mérkőzését egyaránt megnyerte, ráadásul mindkettőt kiütéssel. Utoljára a 2011-es évben volt példa arra, hogy Hunt zsinórban két meccset nyerjen, sőt, akkor meg sem állt egy 4 meccses győzelmi szériáig. A bajnoki címmeccs kapujában aztán dos Santos megállította, és így a tündérmesébe illő sztori is abbamaradt. Az új-zélandi K-1 legenda azonban továbbra sem áll le, ezt bizonyítja az is, hogy új, 6 mérkőzésről szóló szerződést írt alá az UFC-vel, amely nem kevés zsetont hoz majd számára. Mark a Stuff.co.nz csapatával beszélgetett:

„Ez egyáltalán nem a pénzről szól. Persze nem panaszkodhatok, hiszen jól megfizetnek, de én akkor is a bajnoki címet akarom, erről beszéltünk is Dana-val. Azt gondolom, hogy megérdemlek egy címmeccset, ennek a 6 meccsnek pedig elégnek kell lennie ahhoz, hogy ez kiderüljön. Boldog vagyok, hogy a karrieremet az UFC-nél fejezhetem be.”

H.Ákos

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr568634860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása