TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ovince Saint Preux lesz Jon Jones ellenfele a UFC 197-en

2016.04.03. 11:46 td_interim

01_02235642_835b4e_2776731a.jpg

A győztes jutalma az ideiglenes félnehézsúlyú bajnoki öv.

tdmg_banner.png 

Dana White tegnap az ESPN SportsCenter című műsorában bejelentette, hogy a megsérült félnehézsúlyú bajnok, Daniel Cormier helyére Ovince Saint Preux ugrik be Jon Jones ellen, a UFC 197 főmeccsére, illetve bevezetik a súlycsoport ideiglenes bajnoki övét, melyet a győztes vihet haza, és később jöhet a címegyesítő meccs DC ellen.

Jon sohasem veszítette el a címét az oktagonban. Megfosztottuk tőle az oktagonon kívüli problémái miatt. Ez volt a helyes dolog... az ideiglenes félnehézsúlyú címért fog küzdeni.

Daniel Cormier lábsérülés miatt kénytelen visszalépni a szerepléstől, melyért Instagramon kér elnézést a rajongóktól, a UFC-től és gyűlölt riválisától, Jonestól is:

 

Ellenfele kiesése hírére Jones is Instagramot ragadott, ő bunyós kollégáihoz fordult. Felhívásában elmondta, hogy bár mindenki tudja, mennyire nem rajong a beugrós ellenfelekért, most kivételt tesz, mert annyira őrült volt az elmúlt év, és annyira küzdene már – a rajongókért is. Ezért kihívást intézett a szervezet összes félnehéz- és nehézsúlyú versenyzője felé.

I figured this would put a few smiles on some faces today @UFC

Jon Bones Jones (@jonnybones) által közzétett videó,

 

Emlékezetes, hogy a UFC 151-et azért kellett lefújni, mert Jones nem volt hajlandó kései értesítéssel kiállni a megsérült Dan Henderson helyére érkező Chael Sonnen ellen, mert nem tudott volna megfelelően felkészülni az új emberre. Most beugrósnak a logikus és mindenki által áhított megoldás Anthony „Rumble” Johnson lett volna, de ő – ahogy White a fenti videóban magyarázza – most van túl egy szájműtéten, és még hetekig nem sparringolhat. A többi top félnehézsúlyúnak meg mind van már lekötött meccse, folytatta Dana, de ez nem igaz, mert Alexander Gustafssonnak pl. nincs.

Minden esetre a befutó a hatodik helyre rangsorolt OSP lett, tulajdonképpen azért, mert mert most nincs jobb ötlet. A higanymozgású Saint Preux legutóbb februárban küzdött, akkor egyhangúan kipontozta Rafael Cavalcantét. Utolsó négy meccséből hármat nyert: kiütötte Mauricio Ruát és Patrick Cumminst, majd hátsó fojtással veszített Glover Teixeira ellen egy nagyon masszív meccsen.

Érdekesség, hogy a Frank Mirt nemrég iszonyatos, elsétálós KO-val kifektető, mindenki kedvence nehézsúlyú Mark Hunt is jelentkezett a lehetőségért:

I'm your man if jones needs a partner late minute call ups im in boiiiii juggernaut baby ready when u is UFC

The Super Samoan (@markhuntfighter) által közzétett videó,

 

A Jones vs. Saint Preux marad a UFC 197 főmeccse, az előmeccs továbbra is a Demetrious Johnson vs. Henry Cejudo légsúlyú címmérkőzés. A gálát április 23-án rendezik, a Las Vegas-i MGM Grand Garden Arenában.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr668556174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása