TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MOVIE: Jövő héten érkezik a Street Fighter: Resurrection minisorozat

2016.03.12. 15:13 td_axl

street-fighter.jpg

Ha 20 évig a Street Fightert játékot toltad te is, akkor ez a te sorozatod.

A Street Fighter V kiadása után a Capcom és a Machinima összeálltak, hogy az ikonikus videójáték sorozatot együtt vigyék a képernyőre egy 5 részes minisorozat formájában. Egészen pontosan március 15-én érkezik a Go90 mobil platformra a Street Fighter: Resurrection sorozat, melyben Ryu és Ken mellett elsősorban Charlie Nash áll majd a történet középpontjában. Nash szerepét az az Alain Moussi játssza majd, akit igencsak felkapott most a szakma, hiszen a Suicide Squad és X-Men: Days of Future Past mellett az új Kickboxer feldolgozásban is főszerepet kapott.

Amúgy a Machinima lehozott két Street Fighter sorozatot korábban már, melyek a Street Fighter Legacy és Street Fighter: Assassin's Fist néven futottak, a csapat pedig nem változott, ráadásul a rendező is maradt, Joey Anash korábban a Bourne ultimátumot is igazgatta, ez pedig egész jó ajánlólevél. A történetről egyelőre annyit lehet tudni, hogy Charlie Nash a sírból tér vissza, hogy halálát megbosszulja, a gonosz M. Bison támasztja fel őt, a többi meg megy a maga útján. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr28470172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása