TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Moszkva orosz állampolgárságot adna Conor McGregornak

2016.03.12. 16:00 td_axl

conor-russia.jpg

Mindenki kér egy szeletet a Conor-tortából. Még az oroszok is. 

McGregor piaci értéke a Diaz elleni vereség ellenére is a csillagokat nyaldossa, szinte borítékolható volt, hogy Dana bácsiék az UFC 200 jubileumi gálájára is beszervezik őt. Közben Írországban az újszülötteket sorra Conor után nevezik el, hamarosan az érméken is megjelenhet az arca, az oroszok meg ennek a történetnek a közepén tettek egy diplomáciailag kevésbé tapintatos ajánlatot Conornak: vegye fel az orosz állampolgárságot. 

Az indok pedig nagyon egyszerű, egyben hajaz az ír eddigi megnyilvánulásinak alaptételére: a pénze az oroszoknál jó helyen lenne. Vagyis egészen pontosan az adókulcs sokkal alacsonyabb Putyin országában, a Conor hype-vonatra felpakolt dollár milliókból lényegesen több maradnak az ír, vagyis hát akkor már orosz bunyós McGregor zsebében. Az ajánlat pedig azután érkezett, miután Conor az orosz tévé egy műsorában telefonjából kikeresett egy képet, melyen Putyin elnökkel pózol épp. Azt mondta, hogy kedveli Vlagyimirt, aki maga is küzdősportoló, az oroszok meg kemény arcok, kilométerről kiszagolják a kamuzó barmokat. Az orosz Állami Dumában meg persze felkapták a fejüket az illetékesek ezen szavakra, Dmitry Nosov, az alsóház egy képviselője (aki mellesleg 2004-ben judo olimpiai bronzérmet nyert törött kézzel) nyilatkozta azt, hogy örömmel vennék, ha Roy Jones Jr. és Jeff Monson után Conor McGregor is orosz állampolgárrá válna és csatlakozna az említett kemény arcok táborához. Ha a propaganda porát kicsit lesöpörjük a történetről, akkor sem lesz őszinte az írek mosolya ezen hír hallatán, de Dana arcát is megnézném, mikor az UFC 200-ra Conor orosz zászló alatt sétálna be. Ez persze nyilván nem fog megtörténni, bár a mai világban ki tudja...Putyin keménységéről eközben pedig igazi gyöngyszem alkotások regélnek az USA-ban is, egy kis ízelítő alább erről, mindenféle politikai felhang megütése nélkül, mielőtt lekomcsizna valaki, a szombati esti lazulás felvezetőjének szánom a cuccot: 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr758470252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása