TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Tegnap éjjel megvolt az év bemérése (videó)

2016.03.05. 13:25 td_interim

inpho_01027971.jpg 

Onnan jött, ahonnan megszoktuk.

 varsity_blog.gif

Tegnap éjjel mázsáltak a UFC 196-ra, és mindenki azt várta, hogy Conor McGregor és Nate Diaz megint szétszedi a színpadot a szembesítésnél – némi kakaskodás volt ugyan, de a bemérés igazi fénypontja nem az volt. Hanem ez: 

A félnehézsúlyú „Filthy” Tom Lawlor teljesen mcgregorosítva lépett a mérlegre: a Notorious tetoválásait matricán nyalta magára, a haját befonatta cornrow-kba, mint Conor tette Diego Brandao és Dustin Poirier elleni meccse előtt, és még az ír feszítős-ordítós pózát is levette. Tényleg vicces volt, a színfalak mögött Conor is élvezte a műsort.

Lawlor híres a zseniális, beöltözős mérlegeléseiről és kivonulásairól, itt egy régebbi best-of videó: 

Filthy Tom egyébként tavaly nyáron már megpróbálta elsütni a McGregor-poént, de akkor konkrétan striciöltönyben érkezett volna a színpadra, és ezt a Reebok nem engedte meg neki. Hatalmas lett volna pedig – de azért ez a második nekifutás sem lett rossz.

A UFC 196 teljes mérlegelése: 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr478446308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása