TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: WTF: egy gálán bunyózik Roy Jones Jr., Bisping és Sonnen

2016.02.14. 14:40 td_interim

ur-fight.png

… és Ken Shamrock és Dan Severn is. De ezt most így hogy?

8_corners_banner_blog.gif 

Agyleolvasztó, négymeccses kártyát jelentett be a minap egy eddig ismeretlen szolgáltató, és mivel a komoly küzdősport oldalak is átvették, sajnos egyre kevesebb esély mutatkozik arra, hogy kamu az egész.

A Urshow.tv nevű oldal UR Fight néven szervez egy pay-per-view konstrukciójú bunyóestet március 20-án, melynek így fest a kártyája:

urcard_0.jpg

Döbbenet. A legfurább, egyenesen cirkuszi mutatvány a főmeccs, ahol Roy Jones Jr. áll ki bokszolni egy random rajongó ellen. Ismétlem: egy random rajongó ellen.

Az akció lényege, hogy ha ringbe akarsz lépni Jones Jr.-ral, akkor be kell küldened egy videót, amin elmondod, miért érdemled meg te jobban a lehetőséget, mint a többi pályázó, és majd a rajongók eldöntik, ki lesz a szerencsés. Ha a kiválasztott végül a gálán még ki is üti a legendát, akkor 100 ezer dollárt nyer. Már ettől rettenetesen sírok, de ez még nem minden.

Oldszkúl MMA! Jön a Shamrock vs. Severn 3!!! Igen, ha nem egy óriási hoax ez az egész, akkor Ken Shamrock egy hónappal a Bellator 149-es, Royce Gracie elleni mérkőzése után újabb régi riválisával kerekíti ki a trilógiát. Összecsap az 52 éves Shammy és az 57 (!!!) éves szintén legenda Dan Severn. Mi lesz itt! (Derékfájás.)

A következő párosítás pankráció: itt a sportág legendája, Kurt Angle és Rey Mysterio böllömködik egy kört, aztán megint csak a fejünket vakarjuk, mert

VISSZATÉR MINDEN IDŐK LEGJOBBJA, A VERETLENÜL VISSZAVONULT AMERIKAI GENGSZTER: Chael Sonnen grappling meccsen küzd meg Michael Bispinggel, aki viszont február 27-én, a UFC Fight Night 84-en Sonnen régi haverját, Anderson Silvát próbálja meg tettlegesen abuzálni, ha már a verbális kísérletei kudarcba fulladtak.

Két dolgot most már biztosan rögzíthetünk. 1: a Kimbo vs. Shamrock-os Bellator 138-nek köszönhetően aggasztóan kezdenek elszaporodni a trash-MMA rendezvények, ahol a fénykorukat már szó szerint évtizedekkel ezelőtt elhagyó régi klasszisok csapnak össze, rombolva a saját nimbuszukat és kockára téve egészségi állapotukat. 2: Roy Jones Jr. valami eszméletlenül el lehet adósodva, hogy képes magából cirkuszi látványosságot csinálni.

A rendezvényt, ha hozzáférünk, persze, hogy megnézzük, de senki se felejtsen el imádkozni a résztvevők egészségi állapotáért.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr668389232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása