TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC Fight Night: Hendricks vs Thompson élő közvetítés

2016.02.06. 17:20 td_axl

hendrick_thompson.jpg

Katt.

Nem túl nagy a buzz a holnap hajnali UFC gála előtt, ami valahogy érthető is. Johny Hendricks bármennyire is elit váltósúlyú UFC bunyós, most a nagy gonosz tróger, súlyát meccsre hozni képtelen szerepében somfordál. Mindezt még Woodley ellen cseszte el, de ezt valahogy a rajongók nem tudják megbocsájtani neki. Vagy inkább csak feléledt a korábbi birkózó és unalmas Hendricks elleni únszimpátia, aki ezt felismerve váltott és egy ütéssel végezte ki ellenfeleit. És legyőzte GSP-t is, sokak szerint, ezt ne feledjük, valamint Lawlert is, vagyis a megosztottság mezsgyéjén lavírozva Stephen Thompson szerintem nem túl ideális ellenfél neki ma hajnalra. Stephen ugyanis kempo karate fekete övvel jön ellene, vagyis Hendricks nem villoghat ellene állva, földre kell vinnie, amit nála fújolás szokott követni a nézőtérről. Stephen-ben benne van az upset meccs, vagyis hozhatja Hendricks-et, ez a meccs vízválasztó a karrierjében. 

Közben bemértek a srácok a gálára

A Nelson vs Rosholt az utóbbi idők legborzasztóbb előmeccse az UFC cardokban, még akkor is, ha a sérülésekre fogjuk a dolgot. Aránylag könnyen meghúzom a tippet: vagy Nelson káózza a srácot az elsőben, vagy Rosholt pontozással viszi a meccset. Igazából Nelson formája és éhessége a döntő ebben a kérdésben. Az OSP vs Cavalcante pár éve komoly lázba hozott volna még. Az akkori OSP elit osztályba való kerülésének hiányosságait még nem fedte fel aránylag gyenge ellenfelek ellen, Feijao pedig még koksszal szépen pörgött, de azóta nem találja a ritmust. Szerintem most sem fogja hajnalban OSP ellen, bár elég frissnek tűnt a mérlegelésen, de az a Nogueira tekintet ott van a szemében, a brazil csapat pedig az utóbbi időben nem tudja tartani az iramot az MMA fejlődésével. 

A UFC on FOX 18 (itt találod a fight cardot) ültetőcsomagja 01:00-kor kezdődik, a tévés felvezetők 02:00-kor, a főkártya pedig 04:00-kor. Élő közvetítésekért kattints ide vagy ide.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr238365662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása