TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: McGregor áprilisban a könnyűsúlyú trónért bunyózna, júliusban pehelysúlyú övet védene

2015.12.16. 16:12 td_interim

3518zil.jpg

Úgy szép az élet, ha zajlik.

 

Conor McGregor egyike a UFC legszorgalmasabb bunyósainak – idén háromszor is küzdött, ebből kettő címmeccs volt – most úgy döntött, szimultán két súlycsoportban folytatná a garázdálkodást. Erről az ír edzője, John Kavanagh beszélt a hétfői MMA Hour-ban.

Tényleg azt gondolom, hogy a következő meccs könnyűsúlyban lesz, az övért. Ez talán április környékén jön. Március, április – valami ilyesmi. Talán így, és akkor júliusban jön a UFC 200. Lehet, hogy azon a kártyán védi meg a pehelysúlyú övet Frankie ellen. Nem fog júliusig várni. Még akkor sem, ha ezt javasolnám, erre bátorítanám – tudom, hogy fölösleges erőfeszítés lenne.

Tessék, kész, ennyi: áprilisban betakarítjuk a 155 fontos övet, a Madison Square Garden-ben, aztán július 9-én jöhet Frankie Edgar a 145 fontos öv megvédésén, a Las Vegas Arénában. A terv első részére minden valószínűség szerint meg is kapja a lehetőséget McGregor, hiszen Dana White UFC-elnök rögtön a 194-es gála után azt mondta, ha McGregor felmegy könnyűbe, egyből odaadja neki a címmeccset.

Arról viszont nem szólt a fáma, hogy Conor két övet is bitorolhatna egyszerre. White arra az esetre, ha az ír hátrahagyná a pehelysúlyú trónt, a Jose Aldo vs. Frankie Edgar 2-t gondolta ki a bajnoki címért. De McGregor egyből leszögezte, esze ágában sincs lemondania arról, ami az övé, csakis gyarapítani hajlandó a blinggyűjteményét. A háttérben most komoly huzavona várható az ügyben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr28177576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása