TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC 194: Aldo vs McGregor mérkőzések videói

2015.12.13. 01:54 td_axl

aldo-mecgregor-video.jpg

A hajnali kómából eszmélvén itt nézheted vissza minden idők egyik legnagyobb UFC gálájának tervezett UFC 194: Aldo vs McGregor buli meccseit. 

Csak semmi spoiler, megtisztelem azokat, akik nem maradtak fent a bunyók kedvéért hajnali 04:00-ig, bármi is volt az okotok erre. Viszont abban biztos vagyok, hogy már mozdul is az egér, vagy az ujjad az alábbi linkre, ahol már érkeznek is hajnali bunyók felvételei. Megnézheted, hogy 'vajh José Aldo továbbra is a 10 éve veretlen pehelysúlyú kingpin, vagy Conor hype-vonata képes volt mindent elsöpörni végül és felért a világ csúcsára? Chris Weidman továbbra is bajnok még, vagy Rockhold elvette tőle az övet? Na és Jacaré aligátor harapása megroppantotta Romerot? 

Ha a meccsek eredményeire vagy kíváncsi, ide kattints, ha a videókat néznéd meg, ide vagy ide.

TDMG⚡️8 CORNERS™️ Zip Hoodie available at the Store.#tdmg #totaldamage #apparel #martialarts #lifestyle #8corners...

Posted by TDMG on Saturday, December 12, 2015

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr208159476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása