TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Egy legenda visszavonul, ezúttal végleg

2015.11.10. 21:59 td_ede

mirko-filipovic.jpg

Lassan véget ér egy korszak a kevert harcművészetek világában, előbb Nagy Nog, most pedig Crocop jelentette be a visszavonulását.

venumxtdmgstorex770x363_2.png


A horvát fenegyereknek nem ez az első visszavonulása, viszont most minden jel arra utal, hogy ez már végleges. Roy Nelson elleni 2011-es TKO veresége után kicsivel több, mint egy évig bírta a visszavonult legendák szürke hétköznapjait, majd sikerült egy 2:1-es mérleget összebunyózni a UFC-n kívül.

Visszatérését a UFC-hez Gonzaga ellen vegyes érzelmekkel fogadtam, ugyanis nagy kedvencem lévén féltem, hogy beleszalad egy újabb vereségbe, viszont valahol ott volt bennem a kisördög, hogy végre megfizethet a brazilnak azért az ironikus high-kick K.O.-ért. Így utólag még inkább bánom, hogy nem sikerült kijutnom a lengyel gálára és csak a TV előtt izgulhattam végig a meccset ami nem indult éppen a legkedvezőbben, de végül  méltó búcsúja lett a sportágtól, bár ezt akkor még nem tudhattuk.


A bejelentésig latolgathattam az esélyeket a következő meccsét illetően Hamilton ellen. Ismét bennem volt kicsit a félsz, hogy nem nekem tetsző eredmény születik, viszont titkon vártam, hogy még így 41 évesen is betalál az a névjegyévé vált high kick.  Felkészülés alatti vállsérülés vetett véget a meccsre való hangolásnak és egyben tett pontot eme fantasztikus karrier végére.

Mirko Crocop ma bejelentette, hogy véglegesen visszavonul. Eljött az idő, hogy komolyabban vegye a sérüléseket és az egészségét tartsa szem előtt, de ne szomorkodjunk, inkább értékeljük azt amit az MMA-ért, K-1-ért az asztalra letett. Minden elfogultság nélkül mondhatom, hogy egy legenda búcsúzik most a harcművészetek világától, tisztelgésül pedig jöjjön egy kis válogatás a legszebb pillanataiból:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr348068612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása