TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC Fight Night 76: Holohan vs. Smolka mérlegelés élőben itt!

2015.10.23. 15:45 td_interim

_360live-ufc-fight-night-ireland-holohan-smolka.jpg 

Katt.

otg2_article_banner_560.jpg 

Na, ez az a card, ahol, ha megfeszülnénk, se tudnánk lázba hozni senkit. Nem agyrobbantó, de tök jó gálának indult, vadregényes főmeccsel és atomvillanás-szerű előmeccsel, melyeknek szorgos, feltörekvő bunyósok ágyaztak volna meg. Aztán elvesztettük Geroge Babát Stipe Miocicot, majd értelmes beugrós ellenfél híján Ben Rothwellt is, pár napja meg kidőlt Joe Duffy is, és bár itt lettek volna reális pályázók, Dustin Poirier úgy döntött, inkább megvárja az írt. És így már a felvezető körök bunyósairól sem az ugrik be, hogy szorgosak meg feltörekvők, hanem az, hogy kikezek. És Paddy Holohan vs. Louis Smolka mint fő attrakció? Hát milyen évet írunk, baszki, 2014-et??

Mindegy, srácok, ez van. Egyébként arra pont az idei év tanított meg minket, hogy ne temessünk gálát előre – 2015-ben kevés kivételtől eltekintve azok voltak a legjobb bulik, ahol jól bejáratott névből volt, mit tudom én, kettő. Úgyhogy fel a fejjel, csak hát ilyen előjáték után ez azért nehéz. De térjünk a lényegre!

A UFC 76-nak mind a mérlegelését, mind a meccseit számunkra emberi időben adják, így a bunyósok ma délután öt órától lépnek a mázsára, itt:

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr238014689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása