TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|PERJÉS: Ez történt a UFC 192 női bunyóin

2015.10.07. 12:36 td_interim

perjes_dora_tdmg.jpg

A TOTALDAMAGE – TDMG arc, Invicta FC harcos Perjés Dóra egy finisht és egy pontozást tippelt a szombat éjjeli UFC 192 női bunyóira. Ez be is jött – csak mindegyik a másik meccsen. Kattintás után Dóri elmeséli, mit látott a Namajunas – Hill és az Eye – Pena találkozón.

Barátunk, Árpa Attila szakmai oldala örül legújabb szerzeményének - mi meg örülünk Attila örömének. Jól nézel ki, tesó!...

Posted by TDMG on Tuesday, October 6, 2015

Na akkor lássuk!

Először is az 52 kg-osok küzdelmét, a Rose Namajunas vs. Angela Hill meccset fussuk át, nézzük meg, hogy mi is történt.

rosehill.jpg

Nos… Rose hamar rövidre zárta a kérdést, hogy ki a jobb. Megmondom őszintén, erre is számítottam. Rövid ütésváltás után egy kis clinch a ketrec melett, majd egy jól időzített akasztás lábra, és már a földön is voltak half guardban. Itt egy kevéske maszatolást láthattunk, ami Rose részéről néhány könyököst, Angela részéről pedig egy-két ütést jelentett. Angela rögtön elkezdett menekülni a földről vissza, a számára biztonságot jelentő állóbunyóhoz – ami szerintem valószínűleg az egyetlen esélyt jelentette volna Rose ellen. Szóval abban a pillanatban, ahogy Angela kifordult turtle-be, egyből a hátán volt Rose egy hátsó fojtással. Ezzel (nem tudom, milyen megfontolásból) még Angela felállt sétálgatni egy kicsit, aztán, mint egy zsák krumpil, el is dőlt. Rose rémálomba ringatta, így a gála első női mérkőzése 2p:47mp alatt véget is ért.

Második párosunk a 61 kilós Jessica Eye vs. Julianna Pena volt.

penaeye.jpg

Mit is mondjak… tőlük reméltem a meccs folyamán egy látványos kiütést, ehelyett végig ment a 3x5 perc. Benéztem, hogy rövid legyek, de ennek ellenére azért repkedtek rendesen a fajsúlyos ütések, könyökösök és térdesek. A csajok nagyon odatették magukat, de akinek sikerült minden menetben dominánsabbnak lenni, az Julianna Pena volt. Állóbunyóban szerintem hasonlóan osztották egymást, így amivel behúzta Pena a meccset, az a több levitel, és ezáltal a domináns pozícióból való munka volt. Láthattunk kísérleteket submissionre mindkét oldalról, de mindkét lány jól kivédekezte a neki szántat. Technikás, harcos meccs volt.

A következős PPV gála előtt és után a címvédő hölgyeket és ellenfeleiket, azaz Ronda Rousey-t és Holly Holmot, illetve Joanna Jedrzejczyket és Valerie Letourneau-t beszéljük ki.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr387925230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása