TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Bemutatom neked a halat – UFC 192: Embedded, második epizód

2015.10.01. 18:58 td_interim

 dchal.jpg

Daniel Cormier az ehető állatvilággal ismerkedik.

TDMG ⚡ Rashguards ⚡ Fight shortsÚton van a technikai ruházat kollekciónk. Iratkozzatok fel a TDMG hírlevélre, hogy els...

Posted by TDMG on Thursday, October 1, 2015

Kezdjük a közepén, akkor jön el a csúcspont: Daniel Cormier megismerkedik egy új, különleges étellel, a hallal.* Sosem késő gasztronómiai kalandokba fogni! 


Mindeközben a kék sarokban: ha Daniel Cormier a fekete Fedor, akkor Alexander Gustafsson edzőtáborában Ilir Latifi a fehér DC, tehát Ilir Latifi = Fedor Emelianenko. Mind = blown. Tyron Woodleyt, úgy tűnik, alaposan átbaszták: senki sem mondta el neki, hogy ez a meccs nem a bajnoki övért megy, márpedig szegény folyamatosan arról ábrándozik a rá eső snittekben. Lesz itt sírás, még akkor is, ha nyer a hétvégén! :-( Ami Johny Hendrickset illeti, ő ráuszítja a kutyáját az edzőtársára. Apukaként aranyosabb volt!

UFC 192: Embedded, első rész.

*Hazudtam, hazudtam. Az nem hal, hanem valami izé, aminek olyan az íze, mint a halnak. De sose hagyd, hogy a valóság útjába álljon egy jó sztorinak!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr907877616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása