TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Sohasem fostál még ennyire Cris Cyborgtól

2015.06.29. 19:27 td_interim

 cris-cyborg-justino-645x370.jpg

Az Invicta FC 13 promóvideója elmebeteg sorozatgyilkosaként ábrázolja a brazil bajnokot.

 

Egy nappal a reméljük-hogy-összejön Jose Aldo – Conor McGregor párosítással koronázott UFC 189 előtt rendezik meg az Invicta FC következő gáláját, ahol újra ketrecbe lép Cristiane Justino. Kijött a promó, be fogtok szarni.

Az Invicta FC 13 felszopójában nincs semmi extra. Csak a valóságot mutatja, de hát pont ez a lényeg: Cyborgról beszélünk, a tények félelmetesebbek minden kitalációnál.

Harminc másodpercben olyat kapunk, amit a Bárányok hallgatnak-iskolát követő sorozatgyilkosos horror-thrillerekben szoktunk. Bemutatják Justinót, de a lehető legidegtépőbb módon: az eddig maga mögött hagyott pusztításait sorolva. Stimmel a zene, stimmel a vágás, és stimmelnek a hangok is.

Már az is durva, ahogy a sejtelmesre húzott kezdés után Cyborg felüvölt, és megindul a kamera felé, de még ennél is félelmetesebb a snitt végkifejlete, hogy utána hallod, ahogy a vérszagra megiramodó gyilkológép szuszog. Figyelj: 

A promó maradék fél perce ennél sokkal barátságosabb, a card további részét a már megszokott, sima adrenalinpumpáló szellemben mutatják be. Érdekesség: ebben a videóban a UFC-vel tavaly nyár óta szoros kapcsolatot ápoló Invicta tök simán „baddest woman on the planetnek” titulálja Cyborgot – ez a címke eddig Ronda Rousey szent és sérthetetlen eposzi jelzője volt.

Érdekesség 2: az Invicta 13-mon debütál a szervezetnél Marina Shafir, a Rousey-vezette „Négy lovasnő” társaság egyetlen tagja, aki még nem szerepelt elsővonalas MMA promóciónál. Nem mintha Rondán kívül a többiek olyan jól muzsikálnának mostanában.

Az Invica FC 13 teljes felállása:

Cristiane Justino (c) vs. Faith Van Duin
Tonya Evinger vs. Irene Aldana 
Herica Tiburcio (c) vs. Ayaka Hamasaki 
Pannie Kianzad vs. Jessica-Rose Clark
Amber Brown vs. Catherine Costigan
Amy Montenegro vs. Jamie Moyle
Marina Shafir vs. Amber Leibrock

td_nation.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr697583652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása