TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Aldo már a meccsük előtt becsicskítaná McGregort

2015.06.17. 15:21 td_interim

faceoff_0_0.jpg 

Csak úgy, a miheztartás végett.

 

Nagy sebességgel robogunk július 11. felé, és ha az elképesztően jó hype-videók még nem győztek volna meg eléggé arról, hogy neked is remegve kell várnod a UFC pehelysúlyú bajnok Jose Aldo és a kihívó Conor McGregor UFC 189-es leszámolását, akkor itt egy nyilatkozat, ami tovább fűti a hangulatot.

A brazil bajnoknak, úgy tűnik, esze ágában sincs megvárni, amíg rájuk zárul a ketrec ajtaja, már előtte be akarja csicskítani a nagyszájú írt. És, mint kiderült, ez még csak nem is új ötlet: már az Aldo – McGregor médiaturnén felmerült, csak közbeszóltak az anyagiak. Most már ez sem fog fejfájást okozni.

Beszéltünk egy lehetséges bunyóról a turnén, de túl drága lett volna, és nem engedhettem meg magamnak, hogy megbírságoljanak. Ez probléma volt, mert nem tudtam azt csinálni, amit akartam. De a meccs már itt van a kanyarban, szóval most már többet tehetünk, mert senki nem fog csinálni semmit. Ha megint beszól, tudom, mit fogok tenni.

 

Pontosan tudom, mit fogok tenni, de ez titok. Ez egy másfajta Aldo lesz. Most már nem játszanak a bírságok és az eltiltások. Miután ennyit költöttek rá, történjen bármi, nem fogják lefújni a meccset. Biztos vagyok abban, hogy az arcomba fog mászni, de garantálom, hogy ezúttal minden más lesz.

Aldo álma az lenne, ha sikerülne megismételni a hírhedt Jon Jones – Daniel Cormier balhét tavalyról.

Remek lenne, ha kitörne egy balhé. Remélem, így lesz. Ez kell az embereknek. Azért kapom a fizetésem, hogy embereket verjek meg, szóval ha ez összejönne, az csodás lenne. Remélem, hagyják, hogy megverjem. A játszadozásnak vége, komolyra fordultak a dolgok. A farkasszemek után mindenről letesz, amit csak tervezett korábban. Majd meglátjátok.

Ó anyám. Ez a nagy tervezgetés, rákészülés, fogadkozás... McGregor nem is a Las Vegas-i palotában edz. A kis rohadék valójában Aldo fejében lógázza a lábát, és vigyorogva szürcsöli a viszkit. 

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr957551542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása