TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Hátborzongatóan jók az új Aldo vs. McGregor promók

2015.06.15. 15:42 td_interim

aldomac.jpg 

Július 11. nem jöhet elég hamar.

 

A UFC 188 szolgált néhány emlékezetes pillanattal, és most nem csak a meccsekről beszélek. A közvetítés során két új promóvideót is láthattunk, amik a szervezet 189. gálájára hangolnak – egyik királyabb, mint a másik.

Az első videó az Aldo – McGregor médiaturné legemlékezetesebb pillanataiból épít egy egyperces akciófilmet – komolyan, hatásosabb korán reggel, mint egy bögre kávé! Nézzétek csak: 

A második a hagyományos utat követve a két harcos korábbi meccseinek látványosabb jeleneteiből építkezik, lassabb ritmusú, és az alatta hömpölygő zene azzal a szomorkás női énekkel már egyértelműen Aldót búcsúztatja. 

Hogy a brazil végül tényleg leköszön-e, és eljön az ír uralkodása, az július 11-én derül majd ki – addig meg nekünk, szerencsétlen rajongóknak a várakozás minden egyes pillanata az örökkévalóságnak fog tűnni.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr367546204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása