TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: Mike Tyson visszatér a ringbe James Toney ellen?

2015.06.17. 20:19 td_axl

tyson.jpg

Vasmiksa és a Villanykapcsoló oldtimer meccsen koccolhatnak. Anyám borogass!

 

Eddig csak WTF pletykaként keringett fehér csíkos terítőjű vegasi bulikon a pletyka, miszerint Tyson az alkoholizmusát némileg kordában tartva olyan ajánlatot kapott egy visszatérésre, mely kapcsán a galambjai is menten befostak a ketrecükben. Persze elsőre és másodjára is csak legyintett mindenki erre, de a Randy Couture által becsicskított, amúgy zseniális öklöző, James Toney egyik embere kotyogta ki, hogy 90%-ban már megállapodtak egy meccsről Tyson csapatával. 

Minden idők legfiatalabb nehézsúlyú bajnoka pont 10 éve lépett utoljára kötelek közé egy rendkívül kínosra sikeredett meccsen Kevin McBride ellen, akkor Mike megígérte, hogy nem hagyja többet kiütni magát a rajongói előtt mindenféle McBride tahókkal, szóval elköszönt, azóta pedig a médiában folyamatosan foglalkoztatva egész jól ellébecol. A másik részről Toney 1988 óta tolja, a középsúlyból kikerekedve a nehézsúlyig kúszott világbajnoki öveket gyűjtögetve, mindezt korrekt technikai hátterének köszönhetően. 2010-ben képes volt zsíros PPV részesedésért ketrecbe menni Couture ellen, ez volt Lesnar mellett az UFC egyik legnagyobb freak-show dobása, borítékolható eredménnyel (itt kérek elnézést a TOTALDAMAGE népes Lesnar mozgalmától, mielőtt tüzes ekékkel felszántanának). Legutóbb Toney 2013-ban meccselt, Tyson ellen pedig nem akarom elképzelni a felállást, de persze, hogy megnézném, akár a May vs Pacman nézettséget is hozni tudná Tyson ismételt eljövetele, reálisan értékelt sportérték mellett. 

UPDATE!

Tyson gyorsan lehűtötte a kedélyeket! Szerinte nem fog Toney ellen bunyózni. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr767552422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása