TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Felnőtt férfiak, és ezt csinálják – UFC 188: Embedded, negyedik epizód

2015.06.12. 10:48 td_interim

cormier_werdum.jpg 

Középiskolás kanyart vett a Velasquez – Werdum beef.

 

Két dolog történik a UFC 188: Embedded negyedik részében: a nyílt edzés – de erről már beszéltünk – és egy közös kajálás a harcos-hotelben. Utóbbi jelenetet mindenki át tudja élni, aki valaha volt serdülőkorú.

Velasquez és Werdum sleppje egy helyen, de természetesen külön asztalnál burkol, mi meg visszarepülünk a középsuliba. Tiszták a szerepek: két rivális banda – az ások, meg a bések – szemez egymással a menza két végéből, mint a rizses húst, úgy lehet harapni a feszültséget.

Az ások dagi mókamestere göcögve átkommandózik a lövészárok másik oldalára, parolázik egyet a bések nagyfőnökével – aki őt még megtűri, mert kövér és vicces – aztán visszafele már a markát dörzsöli a közelgő bunyóra. Mindkét asztal hergeli magát ("csak csengessenek ki bazmeg, úgy meg lesznek ezek pumpálva..."), a dagi meg rávetődik egy képviselőfánkra. Felnőtt férfiak, és ezt csinálják. Haláli. 

UFC 188: Embedded első, második-harmadik epizód.

td_nation.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr207536452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása