TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: „Egy amerikai, aki mexikóinak képzeli magát” – UFC 188 Embedded: első epizód

2015.06.09. 15:24 td_interim

cain_csonak.jpg 

Hiába van itt Velasquez, Werdum ellopja a showt a hétvégi gála első embedded-körében.

 

Erős felütéssel kezd a UFC 188 Embedded-sorozata: bő két perc alatt kiderül, hogy Fabricio Werdum tulajdonképpen sokkal mexikóibb, mint a két mexikói szülőtől származó Cain Velasquez. Igaz, a brazil csak az epizód végén mondja ki mindezt, de addigra már teljesen nyilvánvaló a tény.

Ami a képsorokból nem derül ki az az, hogy Werdum a UFC spanyol hangja, sokkal jobban beszéli a nyelvet, mint Velasquez, és hogy okos, vicces csávóként már a közvetítésekkel is sok szimpatizánst szerzett, hát még a Mark Hunt elleni meccsével, amikor bő egy hónappal a bunyó előtt már ott nyomta az edzőtábort Mexikóvárosban, és a felvezető körökben lekenyerezett mindenkit. 

Most ugyanez a kotta: lent nyomja a felkészülést, egy imádnivaló tanyán, amit lazán csak sittnek nevez. Itt tárazta be edzőtársait, az abszolút minimál kempingben felbukkan Renato Sobral és Henry Cejudo is.

Cain csak két hétre jött, és bár műsoridőt kap rendesen, sok mindent nem lehet elmondani róla: edzeget és turistáskodik. Nem is csoda, hogy az az epizód végkicsengése, hogy ő „egy amerikai, aki mexikóinak képzeli magát.” Ezt ugye Werdum mondja ki, de a képsorok láttán eléggé igaznak tűnik.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr857528720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása