TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Jon Jones újra edz, vissza fog térni

2015.05.20. 18:55 td_interim

ufc-jon-jones-gym-feature_456840_frontpagefeaturenarrow.png 

Majd, valamikor.

 

A pár héttel ezelőtti, botrányos események óta Jon Jones eltűnt a Föld színéről. A korábban mániákusan frissített twitter- és instagram profiljai hallgatnak, mint a sír, az utolsó megnyilvánulása még mindig az a szűkszavú bocsánatkérés.

De nem csak ő nem szól, azoktól is megtartja a távolságot, akik beszélni akarnak hozzá. Néhány nappal ezelőtt az összes MMA-val foglalkozó oldalt kikövette a twitteren, és helyettük csak vallásos és önsegítő forrásokat olvas.

Menedzsere nemrég azt nyilatkozta, szerinte Jones sohasem tér vissza a sporthoz – most mégis úgy tűnik, valamikor, ki tudja, mennyi idő múlva, de újra látni fogjuk a ketrecben Bonest. Hivatalosan továbbra sem jelentett be semmit, de mostanában megint lejár edzeni a Jackson's-ba. Váltósúlyú csapattársa, Caros Condit az MMA Hournak mesélt.

Jon meg-megfordul a teremben, és ez jó. Szeretem, ha ott van. Őrült egy helyzettel kell megbirkóznia. Ott van az edzőteremben, azt csinálja, amiben a legjobb, és megpróbálja mozgásban tartani életének ezen részét – szerintem ez jó dolog. Futólag beszéltünk, nem az incidensről, hanem arról, hogy mi van vele. Azt mondta: vissza fogok térni. Hiszek neki, nincsenek kétségeim, hogy így lesz. Jó esély van rá, és fejben máris újra harcol.

Jones tehát lement aszkétába, és a hallgatás mellett – legalábbis remélhetőleg – csak az edzésre koncentrál. És ha maga nem is szelfizik már többet, azért itt van egy friss videó, ami bizonyítja, hogy életben van:

A video posted by tomfirekid (@tomfirekid) on

Jones bírósági ügyében egyelőre – hivatalosan – nincs előrelépés.

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr287476708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása