TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Jessica Aguilar a UFC szalmasúlyú övére pályázik

2015.05.19. 18:30 td_interim

image_1431986576.jpg 

Jessica Aguilar (19-4) a WSOF 115 fontos nôi súlycsoportjának 33 éves bajnoka felbontotta szerzôdését a szervezettel és a UFC bajnoki övére pályàzik.

 

A mexikói-amerikai "Jag", az elsô helyen rangsorolt a 115 fontos hölgyek közt, az ATT versenyzôje. Legyôzte többek közt a veterán Megumi Fujit és az ex-UFC bajnok Carla Esparzát is.

Ugyan még nincs szerzôdése a UFChez, de már elejtette, hogy szívesen mérkôzne a június 20-i UFC Fight Night 69 fômeccsénak, a Jedrzejczyk vs. Penne mérkôzés gyôztesével, azaz rögtön az övért menne a szervezetnél.

"Nem meccseltem két hónapja és azt hiszem a következő lépés a UFC bajnoki öve kell, hogy legyen. Eldöntöttem, hogy én leszek a következő bajnok a súlycsoportban. A célom természetesen az, hogy megtartsam az elsőségem a ranglistán, és ezt a UFC-nél tudom bebizonyítani. Ezek a lányok a világ legjobbjai, velük kell küzdenem ahhoz, hogy megvédjem azt, ami az enyém." - mondta Jessica az mmafighting.com-nak
Hát, a labda fel van dobva Dana-nak, reméljük nem kell sokat várnunk Jag szerződésére a UFC-nél.

 

Írta: td_fruska

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr747473702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása