TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: Szemtől szemben Mayweather és Pacquiao

2015.04.30. 16:56 td_interim

 

usa-today-8543392_0.jpg

Most már tényleg majdnem itt az idő.

 

Tegnap tartották az évszázad bokszmeccsét megelőző utolsó sajtótájékoztatót Las Vegasban, naná, hogy megvolt az utolsó előtti farkasszemezés is. És azt kell mondjam, hogy nem volt valami intenzív.

 

Pacquiaótól mondjuk nem is lehetett mást várni, ő mindig mosolygósan áll oda, Mayweather viszont ki szokta tépni az ellenfelek szívét, és felfalni a kamerák kereszttüzében – ez most elmaradt.

 

Furcsa érzés nézni ezt a sajtótájékoztatót. Money talán ideges, talán fáradt – ezt nem tudom egyértelműen eldönteni – Manny viszont annyira derűs és nyugodt, mintha a Vidám vasárnapot streamelné az okostelefonján. És a WBC övet is teljesen felesleges volt belekeverni a szemezésbe: mindkettejüknek annyi volt már! Látszik is, hogy pont leszarják azt a csecsebecsét, amiért sok bokszoló az életét is odaadná.

Persze az elejétől fogva tudtuk, hogy ez nem holmi bajnoki címről, és nem is valami ellenségeskedésről szól, de még sohasem volt ennyire tapintható, hogy a bunyó indoka már csakis a biznisz. Azért bízzunk benne, hogy a mérlegelésen, de legalább a meccsen majd lángra kap valami!

 

td_nation.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr647417878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása