TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Világ hülyéi, egyesüljetek! Háromfős MMA-meccset lőttünk

2015.04.05. 16:06 td_interim

3manmma.jpg

Mindenki mindenki ellen.

 

Fura fajzat a bunyórajongó, úgy igyekszik a küzdősportokat mindenféle hülyeséggel felütni, mintha nem lenne holnap a normál meccsek nem tartogathatnának elég izgalmat, a végeredmény pedig sokszor felér egy LSD trippel.

 

Bizarr ötlet szülte a sakk-bokszot és a csapat-MMA-t is, de ezekben, ha félretoljuk a furcsaságot, még simán találunk értelmet. A háromfős, mindenki mindenki ellen MMA-ra viszont képtelenség épeszű magyarázatot adni, mármint azon kívül, hogy CIRKUSZ, BAZMEG.

 

Várjunk csak, mégis sikerült: a háromfős MMA azokra az élethelyzetekre készít fel, amikor egyszerre futsz össze két olyan ismerősöddel, akit legszívesebben eltörölnél a Föld színéről, ráadásul úgy, hogy közben ők ugyanezt érzik, egymással szemben is. Ez biztos veletek is tök gyakran megesik!

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr787341392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása