TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: dos Anjos: McGregor jobban teszi, ha pehelysúlyban marad

2015.04.05. 14:17 td_hriczuakos

usatsi_8269610.jpg

Az újdonsült könnyűsúlyú bajnok, Rafael dos Anjos figyelmeztette McGregor-t, hogy maradjon inkább pehelysúlyban, mert a 155 fontos mezőnyben csupán kishalacska lehet belőle.

 

 

 

A nyáron megrendezésre kerülő Aldo vs. McGregor meccset felvezető európai állomáshelyeken mindig történik valami érdekesség Conor felől, aki igyekszik kihasználni a média körüli felhajtást, és még nagyobb érdeklődést próbál kelteni, ami véleményem szerint már így is megvan. Aldo arcába még senki sem mászott ennyire, és látszik a brazil bajnok arckifejezésein, hogy nem mindig sikerül lenyugtatnia magát. McGregor eközben már új felségterületekre pályázik, nevezetesen a könnyűsúlyú bajnoki címre is, melyet jelenleg a frissen megkoronázott bajnok, a szintén brazil Rafael dos Anjos birtokol, aki azt üzeni a nagyszájú ír srácnak, hogyha van esze, akkor nem megy egy súlycsoporttal feljebb:

„Nem is értem, hogy Conor mit akar tőlem, amikor olyan ellenfél vár rá, mint José Aldo, aki egy fantasztikus harcos. Üzenem neki, hogy ajánlatos pehelysúlyban maradnia, mert a 155 fontos mezőny túlságosan kemény lesz a számára.”

Rafael tehát jó házigazdaként nem hagyja magát, bár ez aligha lesz hatással Conor-ra, aki Sonnen-hez hasonlóan előszeretettel kóstolgatta a brazilokat az elmúlt hetekben, ami miatt aligha lesz szívesen látott vendég a riói karneválon.

H.Ákos

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr277340190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása