TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Lassan tényleg harcolni fog Kali Muscle

2015.03.25. 20:16 td_interim

maxresdefault_4.jpg

A két lábon járó Fegyencedzés-reklám egy profi jitsus ellen debütálna a ketrecben.

 

Tavaly nyáron adtunk hírt arról, hogy a San Quentinben 11 évet lehúzó, 2010-es szabadulása után Mr. Californiává, majd reklámfilmeknek, klipeknek és a YouTube-nak hála valóságos sztárrá előlépő Kali megunta a vashajtogatást, és most már szívesen hajtogatna embereket is. Nagyot ment a hír, de a lehetséges ellenfélről, időpontról és helyszínről csak nem akart kiderülni semmi, úgyhogy az MMA-szál szép csendben elfonnyadt a Kali-legendárium izmosabb lapjai közt – egészen eddig.

 

Mr. Muscle néhány nappal ezelőtt hivatalos Facebook oldalán lebbentette fel a fátylat első MMA-ellenfeléről.

 

Get ready for my first MMA Fight against @gemdanois FOLLOW: @gemdanois #goldsgym #california #westcoast #venicebeach #bodybuilder #fitness #youtube #mma #fightclub

Posted by Kali Muscle on Tuesday, March 10, 2015

 

A Kali mellett jobbra, alul semmiben pózoló férfi Gem Jean Marc Danois színész/kaszkadőr, az SJJIF 2014-es jiu jitsu világbajnoka.

 

Hogy komoly vérontásra egyelőre nem kell számítani, azt jelzi a két ősellenség alábbi videója, ahol Kali brutális hátsó fojtással teszi ártalmatlanná Danoist.

 

De van itt konkrét edzővideó is, még tavalyról, ahol bemutatkozik Kali csapata:

 

Ha jól értem, Muscle egy bokszedzővel, egy rúgás(?) edzővel és egy erőnléti edzővel készül az elmúlt nyár óta.

 

Azért ennél az MMA-hoz egy kicsit több kell, arról nem is beszélve, hogy nem ártana úgy 20 kiló izmot elégetni, hogy rendesen tudjon mozogni Kali, de legalább valami elindult, és ha most már tényleg összejön a rég esedékes harc Danois-val, az egészen biztosan oltári nagy buli lesz!

conor-sign-up.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr527304710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása