TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|JITSU: OnTheGround - Hamarosan elindul Magyarország első profi jiu jitsu rendezvénysorozata!

2015.03.23. 20:00 td_axl

otg_logo.jpg

Pár napja bukkant fel a neten az OTG, vagyis az OnTheGround kezdeményezésről pár infó, mely szerint hamarosan szemtanúi lehetünk Magyarország első profi jiu  jitsu lifestyle rendezvényének, vagyis a BJJ és grappling szerelmesei számára igazi ünnepnap közeledik.

 

Egészen pontosan egy bevezető rendezvényről van szó, mely útjára indítja az OnTheGround sorozatot, melynek keretén belül profi jiu jitsu mérkőzések kerülnek megrendezésre kivételes tehetségű magyar és külföldi küzdősportolók részvételével. Első körben Metamoris-asszociáció villant át az agyamon, de az OTG rendezvényeit szűk körben, limitált nézőszám (csak 150 jegy!) előtt kívánják lehozni a szervezők (MAX 2014 Expo szervezői is egyben) unikális versenyzési és szurkolási lehetőséget biztosítva. A magyar jiu jitsu így kiszakad az eddigi merev rendezvényszervezési korlátok közül és szépségének, izgalmainak életérzése minden jelenlévő számára kézzel fogható lesz.

 

Honnan tudom mindezt? A TOTALDAMAGE az OnTheGround hivatalos médiapartnere, vagyis nálunk értesülhettek első kézből minden fontos információról a kezdeményezés kapcsán. Érdemes lesz résen maradni, mert hamarosan felfedésre kerül az OTG#1 fight card is, ami véleményem szerint jócskán tartogat meglepetés neveket, izgalmas párosításokat.

Ez pedig még nem minden, az OTG#1 kapcsán mi is, azaz a TOTALDAMAGE is készül egy nagyszabású bejelentésre! Hamarosan további infókkal jövünk! 

>>> OTG#1 facebook event elérhetőség <<<

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr797295771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása