TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Paige VanZant volt edzőjénél kiborult a bili

2015.03.19. 11:39 td_ede

paigevanzant_headshot.png

A UFC női brigádjának új üdvöskéjéről, sokak kedvencéről, Paige VanZant-ról osztotta meg a véleményét a napokban volt edzője, a Reno Academy of Combat tulajdonosa, Rick Collup. És ez a vélemény nem volt éppen hízelgő.

 

Ezt mindenkinek írom, aki ismeri Paige Vanzant és a klubunkat, a Reno Academy of Combat-et.

 

Sosem gondoltam volna, hogy ilyen dolog fogalmazódik meg bennem, de többek között engem is sokkolt egy MMA ujságnak adott Vanzant interjú. Sokkolt, fájt és az igazat megvallva nagyon feldühített, hogy Paige még csak meg sem említette, hogy lényegében nálunk indult el az egész MMA karrierje.

 

A szülei azért hozták hozzánk, mivel az előző klubjában nem érezte jól magát, mivel szerintük nem foglalkoztak vele kellőképpen. Mikor hozzánk jött, nem volt valami jó bunyós, mégis mindig keményebb, jobb edzéseket akart. 16 éves korától edzett nálunk, mi indítottuk az első 18 év alatti MMA meccsén - amit szépen meg is nyert, az első amatőr bunyóját is mi szerveztük, amit ugyanúgy hozott és az első profi MMA győzelmét is nekünk köszönheti.

 

Az összes meccsét megnyerte, míg nálunk edzett, miután kilépett, veszített Vegasban, majd Sacramentóra és az Alpha Male csapatra váltott, nem sokkal ezután azonban visszatért hozzánk, mivel ott is mellőzve érezte magát, és nem jött ki jól Uriah Faberral sem. Bocsánatot kért, ezért újra velünk edzhetett. Felkészítettük a UFC debütálására, amit, hála a nálunk szerzett tapasztalatoknak, az est mérkőzésévé is választottak.

 

Paige mindig a Reno Academy of Combat bunyósaként küzdött, a klubunk állt mögötte végig (kivéve egyszer, mikor lelépett és veszített). Meg lehet nézni akármelyik fotót, videót, vagy UFC cikket, mikor megkapta az est mérkőzése címet. Mi van a pólójára írva, a támogatói között feltüntetve, ki áll mögötte a sarokban? A Reno Academy of Combat és/vagy a Blood Happens sportmárkánk. A UFC debütáláskori dedikált bevonulási pólója még mindig kapható a BloodHappens.com oldalon és még mindig kapja belőle a részesedést.

 

A RAoC a kezdetektől támogatta és segítette, hogy ide jusson, ahol most tart. Nem akarom tovább ismételni önmagamat, fejtegetni, hogy mi mindent köszönhet nekünk, de szerettem volna elmondani, mennyire sajnálatos a tény, hogy egyes embereknek fogalma sincs a húségről vagy háláról! Egy biztos, a feleségem, én és az összes klubtársunk, az egész csapatunk segítette, és elviselte a hisztijeit az évek során. Én nyugodtan tudok aludni, mert tudom, hogy a legjobbat kapta tőlünk, még ha mi tőle nem is. Sok sikert Paige, az emberek idővel megismerik az igazi éned. Remélem Te is tudsz nyugodtan aludni ettől...

 

Gyere velünk Krakkóba, a Gonzaga vs Cro Cop 2-re!

td_krakow_cikk-banner.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr857282985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása