TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC 184: Rousey vs Zingano farkasszemek és mérlegelés stream

2015.02.27. 19:56 td_axl

rousey-zingano.jpg

Mindjárt itt a vasárnap hajnal, vagyis ennyire még szaladjunk elébe a hétvégének, na jó, mégis, mert nem tudok a fenti kép hatása alól kikeveredni.

 

Már úgyis tudod, hogy Rozália visszatér hétvégén, hogy talán egy utolsó előtti lépést tegyen a súlycsoport kitakarítása felé. Cat Zingano, ha használhatom ezt a Rogan által agyonrongyolt kifejezést, talán a legveszélyesebb kihívója. Komoly gödörből jött ki a csaj, akit komoly sérülések és férje tragikus halála hátráltatta, hogy megmérkőzzön Rousey ellenében.

Most viszont itt van és borzasztóan jól néz ki mindkét harcos, esztétikai és sport-fan szemmel is nézve a fenti videót. Az utolsó előtti lépést pedig Holly Holm miatt írtam, aki szintén hétvégén debütál az UFC-ben. A dekoratív box-kickbox-mma rekordban mindenki a Rousey-kriptonit receptjét látja, bár Holm nagyon parázik a bemutatkozását illetően. Jön még Ellenberger és Koscheck is egymás ellen. Jake akár repülhet is az UFC-től, ha negyedik zsinór vereségét szopja be Josh ellen, pedig nem is oly rég még a váltósúly egyik cápája volt. Kos a nyugdíjból jön vissza, vagy ki tudja, hogy mit is akart pontosan. Mark Munoz meg a felvezetők között, igen. 

Alább nézhetitek meg az UFC 184: Rouesey vs Zingano mérlegelést élőben 01:00-től.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr937226181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása