TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Anyám előtt soha – UFC 184: Embedded, harmadik epizód

2015.02.26. 18:56 td_interim

screen-shot-2015-02-25-at-11_00_21-pm-360x240.jpg
A Rousey – Zingano felszopóvideók harmadik részében meglegyint bennünket a háború szele, és végre elkezdjük felfogni, mit is jelent valójában a résztvevőknek szombati gála főmeccse.

 

Új nap, új Embedded, és ez most más, mint az eddigiek. Miután elkísérjük Holly Holmot Albuquerque-ből L.A.-be, az eddigi lazulós-viccelődős jelenetek után kóstolót kapunk abból, mi várható szombat éjjel. Pedig nem történnek egetverő dolgok ez után sem: láthatjuk, ahogy Ronda és Cat részt vesz a promófotózáson, és elkészülnek a hagyományos, sötét háttér előtt arcbamászó kamerás interjúk, amiket közvetlenül a meccs előtt vetítenek majd le.

 

Mégis, most elkezdjük érezni az ébredő feszültséget. Mindkét fél nagyon meggyőző: Cat, bár a „senki sem olyan kemény mentálisan, mint én” bekezdéssel a sablonszöveget tolja, de ezek a mondatok – a többi versenyzővel ellentétben – az ő szájából abszolút hitelesek. Hányan lettek volna képesek arra, hogy alig több, mint egy évvel férjük öngyilkossága után kiálljanak a női MMA abszolút szörnyetege ellen? Nem sokan. Ronda pedig Ronda – ő mindig félelmetes, de a legjobban akkor értjük meg a benne dolgozó örök bizonyítási vágyat, amikor azt mondja: „Az egyetlen ember, akire a közönségből gondolok, az anyám. Soha, senkinek nem engedném meg, hogy az anyám előtt bántson.” Ez, szerintem, minden bajnoki címnél, és az összes „minden idők”-titulusnál is keményebb érv.

 

UFC 184: Embedded első és második rész.

 

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

 

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr147223091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása