TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Szasztok, csajok! - UFC 184: Embedded, első és második epizód

2015.02.25. 16:05 td_interim

 rousey-embed_0_0.jpg

Számozott UFC gála = ismét Embedded. Kattintás után leszűrjük az eddig kijött két rész tanulságait.

 

Amire az első epizód megtanít minket: Ronda Rousey egy kocka, a felkészülés szünnapjain a laptopja előtt tesped, World of Warcraftot tol és néha elfenekeli a kutyáját. Cat Zinganót mindenki szereti. Raquel Pennington legyúratja magát, a hátán az imára kulcsolt kezek-tetkó lenyűgözi a masszőzét – ebből Kovi hatalmas filmet tudna forgatni! Holly Holm kesztyűzés közben – ki tudja, miért – folyamatosan azt kiabálja edzőjének, Mike Winkeljohn-nak, hogy „SÜSS!” De hát baszki, Wink nem PÉK!

Josh Koscheck 15 hónapnyi kihagyás után harci módra kapcsol, ami nála azt jelenti, hogy elmegy a borbélyhoz, és vágat magának egy olyan búcsús frizurát, aminek láttán még Vitor Belfort is nyelne egy nagyot, és plusz két csíkot nyíratna a szemöldökébe, nehogy már valaki letaszítsa a gagyitrónról. Kos ellenfeléről, Jake Ellenbergerről kiderül, hogy Mickey Rourke spanja, de ennél sokkal érdekesebb és szomorúbb az, hogy Rourke a múltkori, orosz bunyója óta átalakult vénasszonnyá. Holly Holm csajos napot tart, beugrik a körmöshöz, ahol a semmiből elővarázsolja láthatatlan telefonját is, a végkifejletben pedig felmerül a kérdés, hogy Pennington hogy a fenébe zabálhat ennyit egy meccs célegyenesében.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr827219389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása