TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Joe Rogan: Nagyon valószínű, hogy Fedor is kokszolt

2015.02.25. 19:17 td_interim

1i-2.jpg

A UFC kommentátor podcastjében szőtte az összeesküvés-elméletet.

 

Most, hogy doppingoláson kapták a korábban feddhetetlenek tűnő Anderson Silvát, Joe Rogan már nem hisz semmiben, és podcastjében nekiment az MMA másik bálványának, Fedor Emelianenkónak. A kommentátor persze semmit sem állít, csak feltételez és kérdéseket tesz fel, de a Pride-rajongók nem felejtenek, és Rogannek minden bizonnyal ez is elég lesz ahhoz, hogy élete hátralevő részét halálos fenyegetések között kelljen leélnie.

Amíg nincs bizonyíték, addig nem mondhatod, hogy biztosan tudod, de én azt képzelem, hogy nagy a valószínűsége. Nagydarab volt. Nézd meg, hogy nézett ki Fujita ellen. Baszottul nagydarab volt. Egyáltalán nem úgy nézett ki, mint amikor Bigfoot Silvával harcolt. Szóval mi történt? Abbahagyta a súlyzózást? Lehetséges. Vagy leállt a cuccolással, bármit is szedett? Ez is lehetséges. Nyilvánvalóan a zsebében volt néhány nagyon tehetős embernek, akik azt akarták, hogy jól teljesítsen, bármi áron.

Utóbbi kijelentésével Rogan valószínűleg Vlagyimir Putyin orosz elnökre, és oligarcha haverjaira gondolt. Amúgy meg: igen, a Prideban nem voltak cucctesztek. Igen, akár Fedor is kokszolhatott. Ahogy kokszolhatott az összes ellenfele is. Lehet, hogy az egész Pride egy mocskos nagy doppingcirkusz volt. De tudjátok mit? Ez már sohasem fog kiderülni. És én őszintén örülök ennek. Mert ha még Fedor bálványa is ledőlne, akkor – legalább spirituális értelemben – az egész MMA lába alól kiszaladna a talaj. Én meg még szeretnék egy kicsit hinni ebben a sportban.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr847219909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása