TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Pumukli holnaptól Gustafsson és Manuwa társaságában edz Svédországban

2015.02.15. 21:01 td_axl

attila_vegh.jpg

Hetente több levelet kapok, melyben arról kérdeztek, hogy 'De hová tűnt Pumukli? Végh Attilától a Bellator MMA szervezet félnehézsúlyú címének elvesztését követően maga a szervezet is megvált, a legsikeresebb magyar ajkú harcos pedig azóta a visszatérésén dolgozik.

 

Attilához több megkeresés is befutott az elmúlt évben, melyekről azonban még arra kért, hogy ne osszak meg infót, ezzel is a korrektséget biztosítva a lehetséges szerződéskötés(ek) előtt. Pumukli az elmúlt évben segítette Boráros Gábor felkészülését a HFC megmérettetéseire, januárban pedig Alexander Gustafsson felkészülésében is részt vett volna a Rumble Johnson elleni meccsre, de Guszti csapata végül amerikai táborra módosította az eredeti svéd helyszínt. Ami késik, az viszont nem múlik, Pumukli holnap utazik Gusztiékhoz, hogy két héten keresztül együtt edzenek. Alex mellett Ilir Latifi, Jimi Manuwa és Marcus Vanttinen is Attilával tolja majd. Pumukli ígérete szerint képekkel és pár gondolattal jelentkezik majd a svéd mindennapokból. Jó utat és hasznos munkát kívánunk!

A facebook nem mutat mindent, kérj értesítést cikkeinkről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr277178503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása