TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Orrtörés elé szívtiprás: így hangol a UFC a Valentin-napi kripligálára

2015.02.14. 15:47 td_interim

keep-calm-and-love-a-mma-fighter-2.png

Félelmet nem ismerő harcosok mesélnek ellágyulva partnerükről, kutyájukról, vagy arról a szemétről, aki képes volt őket pont ezen a retek napon lapátra tenni. És kattintás után megnézhetitek Rose Namajunas és Pat Barry szerelmi szendvicsét is!

Magyar idő szerint már holnap, amerikai szerint viszont még bőven ma, azaz Valentin napon érkezik a jobb sorsra érdemes Fight Night 60. Mi már megszeretgettük a bibislábú, és egyre nehezebben sántikáló kis kóborkutya-gálát, de természetesen maga a szervezet sem hagyta önironikus kommentár nélkül a rendezvény kiváló időzítését. Mi lehetne hangosabb a szerelmesek ünnepén még a csontok recsegésénél is? Hát nyilván az azt megelőző szívdobbanások, amik az alábbi videókon visszhangzanak.

Vallomások 1

Csak röviden: Ben Henderson és Brandon Thatch küldi a riszpektet a Szív Ünnepének. Max Holloway 2012 Valentin napján házasodott meg. Neil Magny-t viszont épp tavaly ilyenkor dobták. Cole Miller elmondhatatlanul hálás, hogy verekednie kell, így megússza azt, hogy a barátnőjét el kelljen kísérnie a moziba a Szürke ötven árnyalatára. Abszolút megértem!

Vallomások 2

Rose Namajunas és fiúja/edzője, az MMA-től már visszavonult kickboxer, Pat Barry színvonalas gasztroműsorukban SZENDVICSET FŐZNEK. Ezt tényleg vicces gegek szabdalják: az egyikben a régi, hangalámondásos karate-filmeket parodizálva indulnak egymás ellen, a másikban pedig, amíg a szenya sül, az amcsi típusú tinifilmek módjára sörben fürösztik arcukat. És hát már az egész hülyeséget megnyitó tornácon szemezős jelenet is fantasztikus. Nem tudom, mi lehet Barry elmebetegsége, de ahogy nézem, amint előadja magát, végig röhögnöm kell. Miközben egy kicsit félek is.

Vallomások 3

Végül a UFN 60 főmeccsén ketrecbe lépő Brandon Thatch áradozik egy sort harmatos szemmel két szerelméről, tehénméretű kutyusairól. Aminek láttán úgy éreztem, azonnal fel kell hívnom a kutyámat.

Love is in the air! De már nem sokáig... ;-)

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr797174587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása