TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Ronda Rousey ismét nekivetkőzött

2015.02.10. 17:57 td_interim

heavy-breathing-cat.jpg

A harmatsúly gyilkológépe a Sports Illustrated fürdőruha-különszámában nőiesebb oldalát igyekszik kidomborítani. Galéria a kattintás után!

 

Ronda Rousey UFC-s debütálása óta valódi popkulturális ikonná fejlődött a tengerentúlon. Hollywoodi akció- és frankó popcornmozik ügyeletes büntetőcsaja, divatmárkák modellje, és még Eminemet is megihlette egy viccesen beszólós strófa erejéig.

Ronda Jimmy Kimmel-lel rötyög egy sort az Eminem-számon

Rousey most újabb nagy lépést tett azért, hogy végleg bebetonozza magát a köztudatba: kölcsönadta testét a Sports Illustrated ikonikus fürdőruha-különszámába. Ha a kezdőképre kattintasz, megnyílik a galéria:

Nem ez volt az első alkalom, hogy Rousey egy neves sportlap kedvéért pózolt. 2012-ben szerepelt az ESPN Test különszámában is, de arra gyökeresen máshogy készült.

 

Az ESPN magazin Test különszáma az emberi potenciál csúcsát ünnepli, és azt, ahogy az emberi test kinézhet, ha egyetlen, speciális célra edzik. A fürdőruha-különszámban sokkal több a szexualitás. Az a különbség abban, ahogy a kettőt megközelítettem, hogy amikor az ESPN Test-nek pózoltam, sokkal szálkásabb próbáltam lenni, sokkal közelebb akartam lenni a harcosi csúcsformámhoz, mert harcosként fotóztak. Az SI-szám kedvéért szándékosan kicsit nehezebb akartam lenni, és kicsit domborúbb: nem a legjobb harci formámat akartam hozni, hanem azt, amiben a legvonzóbbnak érzem magam.

Az SI egy videót is közzétett a fotózásról:

Ez mind nagyon szép és jó, Ronda, de sajnos még mindig büdös vagy.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr957158779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása