TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: BRÉKING: Ronda Rousey BÜDÖS

2015.01.11. 19:18 td_interim

2d6o7ma.jpg

 

Az oknyomozó újságírás zászlóshajója, a TMZ mikrofonvégre kapta Miesha Tate-et, és feltette neki az egymillió dolláros kérdést: vajon a lány MMA harcosok küzdenek izzadásgátló-problémákkal? :-O A női Tyson első számú ellensége először csak arcával üzent, és nem akart neveket mondani, de az éles eszű sztárriporter ösztönösen kiszagolta a Pulitzert, és olyat kérdezett, ami elől már nem lehetett kifarolni.

 

  • Ronda Rousey büdös?

 

  • Ő éppenséggel igen! Nem fogok hazudni, tényleg büdös.

A témát kicsit jobban megkapargatva kiderült, hogy kettejük meccsein még nem is volt vészes a helyzet, a sajtóturnét viszont Rousey végigbűzölögte. És hogy állítólag természetes izzadásgátlókat használ, de ezek szerint nem működnek valami jól. Miesha még azt is elárulta, hogy ex-birkózó dédnagybátyja neki is tanácsolta a szagfegyver bevetését: egy gerezd fokhagymát a szájba és néhány sunyi leheletet az ellenfél arcába a sikerért, de ő mégsem követte ezt a taktikát, mert nem akart úgy elhíresülni, mint az MMA büdilánya. Aki ezek szerint Ronda „Büdi” Rousey.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

td_ertesites.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr277006765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása