TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Dana szerint lehet, hogy 3 évig nem látjuk viszont Nick Diaz-t

2015.02.02. 12:28 td_hriczuakos

mma_ufc158_26.jpg

Lement a vasárnapi UFC 183: Silva vs Diaz gála, de az eredményeket valószínűleg azóta is sokan emésztik még. Anderson visszatérése nem sikerült olyan pörgősre, mint azt várták, de lábtörését követően ezen nem is lehet annyira meglepődni. Diaz meg engedve a csábításnak, végül beadta a derekát, hogy ismét ketrecbe lépjen, de megint nem sült el olyan jól a dolog, így Nick 3 vereséggel a háta mögött alighanem újabb pihenőt tart majd. 

 

Mert a kopasz szerint legalábbis ez fog most következni, hisz Diaz mocskos nagy pénzt akasztott le, és vereségei után hajlamos durcáskodni Nick. A gála utáni sajtótájékoztatóan hangot adott véleményének, mivel nem érti, hogy miként pontoznak manapság a bírók. Szerinte az egyhangú győzelem Anderson részére finoman szólva is túlzás. Továbbá elmondta még, belefáradt abba, hogy vesztesként hagyja el az Octagon-t. White borúlátó jóslata simán esélyes, nem tudom, hogy van-e olyan ellenfél jelenleg, aki képes lenne visszacsábítani Nick-et, de GSP neve alighanem még mindig ott cseng Diaz fülében.

H.Ákos

Valóban követsz minket? Kérj értesítést legfrissebb híreinkről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr707133069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása