TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Nick Diaz: Bocs, srácok!

2015.01.31. 09:37 td_interim

nick-diaz-ufc-183-md-750-440x250.png

Megszólalt a UFC notórius késője, és OMG, udvarias volt.

Nick Diaz nem ment el a UFC 183 szerdai média napjára, így kihagyta a harcosok egyik legjobb lehetőségét arra, hogy a rajongókkal találkozzanak: a nyílt edzést. A UFC persze kihasználta az ellógásban rejlő promóciós lehetőséget, és Embeddedestül, Dana White-ostul elkezdte verni az üstdobot: lám, itt van megint Nick Diaz, aki bunkó, szarik mindenre, és csakis a bunyó érdekli. Az utolsó állítással igazuk is volt, a többivel nem: Nick, már Vegasban végre mikrofon elé állt, és mesélt. És bocsánatot is kért felelőtlenségéért.

Haza kellett ugranom pár dologért, úgyhogy nem tudtam olyan hamar ideérni, mint szerettem volna. Szóval bocsánatot kérek minden rajongótól, leginkább azoktól, akik a nyílt edzésért jöttek. Nem igazán gondoltam át ezt a dolgot. Egyszerűen csak jobban koncentráltam magára a meccsre. Eljátszottam már ugyanezt egy párszor. Ez elég meggondolatlan tőlem. Ismétlem: szeretnék bocsánatot kérni az összes rajongótól, akik szerdán showt vártak.

 

Nem siettetek semmit, senki kedvéért. Van egy határidőm, amivel tisztában vagyok. Mérj be pénteken, harcolj szombaton. Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy showt nyújtsak a rajongóknak, hogy a rajongókért harcoljak, hogy a rajongókért 100 százalékos legyek. A képességeimhez mérten a legjobbat fogom nyújtani.

Diaz nem igazán zavartatta magát amiatt, ahogy a UFC ezt az egészet tovább habosította: szerinte ez rendben van, ha ezzel nagyobb hírverést lehet csinálni, ám legyen. Ő csakis a harcra koncentrál, ahol megint csak megmarad a realitás talaján: tudja, hogy vér fog folyni, és azt is, hogy annak nagy része valószínűleg az övé lesz.

Azt mondják rám, hogy felelőtlen vagyok. Miért, szétrúgatni a seggem az olyan felelősségteljes dolog? Mert attól függetlenül, hogy nyerek, vagy veszítek, valószínűleg úgyis ez fog történni. Mint minden egyes meccsemen. Most is a legrosszabb forgatókönyvre készülök, mint mindig.

Ma este mérlegelés, holnap gála. Farkasszemek, Embedded egy, Nick nélkül, Embedded kettő, Nick-kel.

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr887123697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása