TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Anderson csalódott Machida-ban és Jacaré-ban

2015.01.30. 13:07 td_hriczuakos

273998_papel-de-parede-anderson-silva-explosao_1600x1200.jpg

Régóta várjuk már, hogy elérkezzen az UFC 183, ám a hétvégén vége szakad a várakozásokkal teli hónapoknak/heteknek, és egy álompárosítást láthatunk a főmeccsen. Mert a Silva vs. Diaz még akkor is álommeccs, ha semmilyen övet nem kap a győztes, de ismerve a két harcost, már a puszta gondolattól is borsódzik a hátunk.

 

Anderson egy brutál lábtörés után tér vissza, és saját állítása szerint megint üldözőbe venné Weidman-t. Diaz meg hát a GSP elleni fiaskót követően azzal fenyegetőzött egy ideig, hogy inkább átruccan a profi ökölvívásba, ahol egy meccsét háromszor annyit szakít, mint egy UFC-s bunyóért. Szerencsére azonban meggondolta magát Anderson nevének hallatán, és igent mondott a visszatérésre. Silva keményen készült csapattársaival, de ugyanakkor elmondta azt is, hogy csalódnia kellett 2 barátjában:

 

„Amikor beszélek a médiában, mindig elmondom, hogy soha nem állnék ki Machida, vagy Jacaré ellen, hisz mindketten a barátaim. Viszont tőlük hallottam már azt a kijelentést, hogy megküzdenének ellenem, mert profi harcosokként kezelnék a dolgot. Régóta együtt készülök már Lyoto-val, és Jacaré ellen is edzettem már, szóval nagyot csalódtam bennük, amikor hallottam, hogy miként nyilatkoztak.”

H.Ákos

Valóban követsz minket? Ne maradj egyetlen hírünkről sem, kérj értesítést!

td_ertesites.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr367124113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása