TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Werdum: Szubolni fogom Velasquez-t

2015.01.10. 10:48 td_hriczuakos

fabricio-werdum-23686-1680x1050.jpg

Minden bizonnyal a 2015-ös évben végre sor kerül a nehézsúlyú bajnoki címmeccsre Cain és Werdum között, mely már húzódik egy ideje a sérüléseknek köszönhetően. Fabricio megtáltosodott azt követően, hogy búcsút intett az UFC-nek, a Strikeforce-ban elért sikereinek is köszönhetően (no meg annak, hogy a ZUFFA szépen felvásárolta a szervezetet), a brazil harcos megint visszakerült az elitbe. Életveszélyes BJJ-je mellett már állva is oda kell figyelni Werdum-ra, aki Hunt ellen begyűjtötte az interim címet, hogy Cain felépüléséig nyugodtan készülgessen. Fabricio az mmafighting.com vendégeként arról beszélt, hogyha lehetősége lesz rá, kopogtatni fogja a bajnokot, csakúgy, mint tette azt korábban Fedor ellen:

„Páran azt mondják, hogy Cain nem mer majd levinni a földre. Én viszont azt gondolom, hogy továbbra is ugyanúgy fog küzdeni, mint korábban. Még ha le is visz a földre, nem hagyja majd, hogy felálljak, meg akar majd sorozni, hisz általában így kapja el az ellenfeleit. Én viszont ekkor fogom elcsípni. Úgy képzelem el, mint a Fedor elleni meccsemet, ahol szintén ez volt a helyzet. Azt látom, hogy ez a meccs a földön dől majd el.”

H.Ákos

Valóban követsz minket? Kérj értesítést az új cikkekről!

fb_ertessites.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr557026491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása